Malaiul albastru – inspiratie in bucatarie pentru Nuti si Cornel Robu

De regula activitatea profesionala, indiferent de domeniul de activitate, este legata de colaborarea cu firme, entitati juridice. Am intalnit un mediu de afaceri in care principal reper al activitatii este familia promotoare si valorile legate de existenta unei puternice comunitati. Este vorba despre afacerea de networking Amway. Nuti si Cornel Robu sunt liderii unei comunitati de cateva mii de membri activi.

Malaiul albastru a fost si pentru ei o provocare de a gati folosind acest ingredient in vase iCook.

Vasele iCook sunt realizate cu o tehnologie revolutionara multistrat. Preparare mancarurilor are loc la temperaturi joase prin metoda de gatit Vitalok.

Astfel alimentele isi pastreaza mult mai bine proprietatile nutritive.

Malaiul albastru se amesteca un cubulet de unt in vasul iCook
Dupa amestecare cu telul a malaiului se pune capacul, se reduce focul la minim pentru ca mamaliguta sa fiarba fara a pierde abur datorita sigilarii capacului. De fapt aceasta este principala caracteristica a metodei de gatit Vitalok si este posibila datorita caracteristicilor constructive ale vaselor de gatit. Dupa cateva minute, mamaliguta capata o textura cremoasa si este numai buna de servit alaturi de felul principal de mancare!