PORUMB

ALBASTRU

Prodnat este principalul distribuitor de malai porumb albastru cultivat in România de Ferma de legume Iosiflor din Braila. Avantajele acestui produs sunt considerabile pentru sănătate.

DESPRE PORUMB

Porumbul albastru cucerește piața produselor sănătoase din România. Are numeroase proprietăți pentru sănătate, conține puțin zahăr și o cantitate mare de proteine. Primele semințe de porumb albastru au fost puse în pământ de indienii Hopi din Arizona. Astăzi se află pe băncile Universității din Galați pentru cercetare, beneficiile fiind numeroase.

Mai nutritiv

Porumbul albastru conține cu 20% mai multe proteine și cu 3% mai puține glucide, potrivit Laboratorului de Analize Fizico Chimice și Microbiologie ale Alimentelor din cadrul Facultății de Chimie Alimentară din Galați.

Bun și natural

Porumbul albastru face parte din produsele obținute sănătos, din cultivarea cu atenție a pământului. Ținem cont de fiecare etapă de lucru a pământului și o facem ca la carte.

Producție locală

Porumbul albastru agricultură, locuri de muncă, creștere pentru fermierii români.

în alimentație

Porumbul albastru înseamnă mămăligă albastră și nu numai – vorbim despre fursecuri, pufuleți, produse de patiserie, ce beneficiază de o aromă deosebită, dar și de multe proprietăți pentru sănătate.

Grijă pentru Natură

Porumbul albastru înseamnă producții în creștere în România, dar și pământ bine lucrat și îngrijit.

Nou și sănătos

Porumbul albastru înseamnă sănătate, alimentație ca la carte, înseamnă noutate!

Categorii de produse

utilizari porumb albastru

Atunci când spui porumb albastru te gândești că poate ar fi vorba despre o ficțiune. În realitate, porumbul albastru înseamnă boabe de culoare mov, prezente cu toate pe un știulete de dimensiuni asemănătoare porumbului clasic.

Utilizările porumbului albastru sunt numeroase, dar toate au la bază alimentația sănătoasă, stil de viață, atenție acordată alimentelor pe care le consumăm.

Cultura porumb albastru

Porumbul albastru este cultivat în Brăila la Ferma de legume Iosiflor în condiții de minime tratamente, respectând toate standardele de calitate și protecție a mediului.

SEMĂNAT

Semințele de porumb albastru se introduc în pământ la o adâncime de circa 3 centimetri.

Germinare

Semințele de porumb albastru germinează în circa 7-12 zile de la însămânțare.

Maturitate

Cultura de porumb albastru ajunge la maturitate în circa 100 de zile de la însămânțare.

Condiții

Soarele, apa și protecția în fața dăunătorilor – sunt condiții esențiale pentru ca cultura de porumb albastru să fie optimă.

Partenerii noștrii