Despre noi

Prodnat înseamnă sănătate, plante pe care le poate avea oricine in gradina si produse direct direct din natura. Prodnat se traduce astăzi prin grija pentru mediu, pentru sănătatea consumatorului, prin alimentație diferită, dar mai ales prin agricultură de bună calitate.

unde suntem ?

Agricultura se face acolo unde este ambiție, dar mai ales acolo unde este un sol prietenos. Culturile Prodnat se află în județul Brăila, aproape de comuna Vădeni, acolo unde sunt oameni ambițioși, dar mai ales muncitori.

Sediul nostru este în comuna Vădeni, sat Baldovinești, strada Morii, nr 20, jud. Brăila.

Despre noi

Suntem o echipă de oameni pasionați care au convingerea că protecția mediului înconjurător trebuie să facă parte din agenda zilnică a fiecărei companii.

Oferim o alternativă sănătoasă şi prietenoasă cu mediul pentru unul dintre cele mai folosite accesorii din viaţa de zi cu zi, responsabile de contaminarea cu microplastic ingerabil, bureţii de uz general şi cei pentru ingrijire personală.

De aceea, punem toată experiența și know-how-ul nostru în slujba constientizării a tot mai mulţi oameni de importanţa obiceiurilor zilnice care sa producă zero deşeu, timp de calitate, stabilitate financiară şi mediu pozitiv de dezvoltare.

Investim permanent în programe de educare a consumatorilor cu privire la importanța mediului înconjurător, indiferent de vârstă: de la preșcolari până la pensionari.

Pentru că ne pasă de mediu și de viitorul generațiilor următoare, nu ne limităm doar asta și acordăm atenție problemelor legate de schimbări climatice și eficiență energetică.

” Am vrut să dăm o altă definiție agriculturii. Ne-am dorit să punem accent pe tot ceea ce natura ne poate oferi.  Astăzi sunt mândră că pot folosi lufa – bureți naturali, înlocuindu-i pe cei din plastic. Consider că am adus un mare aport mediului în care ne aflăm. Și tot eu sunt fericită atunci când văd mămăligă albastră pe mesele românilor. Culturile de porumb albastru înseamnă sănătate pentru consumatori, înseamnă mai multe proteine, dar mai puține glucide.  De asemenea, mă bucură deschiderea oamenilor, cei care ne devin parteneri în culturi agricole, cei care se implică alături de noi, reușind astfel să creștem producția, să dăm perspective diferite agriculturii din România.”, a menționat Mihaela Arion, fondator Prodnat.

Ce am realizat

Pământ bine lucrat

Acolo unde vorbim despre perspective noi, aducem și tehnologii noi. Ca atare, menținemm o singură regulă: pământul este bine lucrat.

Șezători tradiționale

Ne plac șezătorile de altădată și de aceea ne aducem „musafirii” direct în grădina de lufa. Ne bucurăm de participarea tuturor!

Parteneriate

Alături de noi se află oameni ambițioși, dar mai ales care cred în beneficiile produselor.  Sustinem pe toti cei cu adevarat interesati sa cultive lufa prin workshop-uri la noi in gradina. 

Agricultură „altfel”

Ne place natura, dar și produsele diferite și sănătoase. 

Grădini vii

La noi, grădinile sunt „vii”, oamenii sunt implicați, iar culturile sunt întotdeauna în creștere.