Apa cea de toate zilele, de la robinet!

Pentru mine calitatea apei a devenit foarte importanta in momentul in care am realizat ca am unele probleme de sanatate din cauza contaminantilor din apa de la robinet pe care o foloseam.

Iata un experiment pe care l-am facut la un Garden Party la mine, in gradina cu bureti lufa, dar pe care oricine-l poate face la el in bucatarie.

1 = Am pus cateva picaturi de identificator de clor in paharul cu apa de la robinet
2 = Apa s-a ingalbenit imediat!
3 = Am agitat o felie de ardei in paharul cu apa
4 = In cateva secunde felia de ardei a „adunat” tot clorul din apa
5 = Cand am terminat „spalarea” ardeiului, apa din pahar nu mai continea nici un pic de clor! Era cristalina! Tot clorul a fost „adunat” de ardeiul pe are urma sa-l mancam sau sa-l gatim!

Poate va ganditi ce legatura are asta cu malaiul albastru si cu toate retele gatite cu acest ingredient! Apa are o legatura importanta cu ceea ce gatim, mancam, bem!

Pentru mine investitia intr-un filtru performant a fost solutia!

Chiar si la ferma importanta calitatii apei este aceeasi!

Despre eSpring putem vorbi foarte multe dar cel mai bine este sa te asiguri ca apa pe care o folosesti este cea mai buna!