Bureții naturali – prezenți la Lavanda Fest pe Faleza Dunării – Brăila

Bureții naturali au fost prezenți la Lavanda Fest pe Faleza Dunării – Brăila. Cine își putea închipui că mirosul puternic de lavandă s-ar putea completa cu produsele de o calitate superioară – ce aparțin Prodnat și care au atras un număr uimitor de persoane, interesate de cum arată un burete natural și care sunt proprietățile acestuia.

Lavanda Fest – eveniment desfășurat în luna septembrie

Ne place să fim prezenți acolo unde sunt oameni iubitori de natură, de frumos. Ne place lavanda și de aceea am considerat că acolo ne este locul, printre cei ce iubesc movul, dar deopotrivă ce iubesc mirosul naturii, pentru cei ce iubesc simplitatea, dar deopotrivă pentru cei ce se regăsesc în grădinile verzi, din care nu mai vor să plece. Pentru ei, noi, Prodnat, ne-am aflat pe Faleza Dunării din Brăila, explicându-le cum buretele clasic, confecționat din plastic și nimic altceva, ar putea fi înlocuit cu un produs prietenos cu natura, venit chiar din sânul ei. Pentru ei, ne-am aflat acolo în data de 24 septembrie și am găsit în toți cei ce au venit la standul nostru multă bucurie atunci când s-au întâlnit cu astfel de produse atipice, cu astfel de sortimente de bureți prietenoși cu natura, atunci când au făcut cunoștință cu lufa, acest „castravete” sau „dovlecel”, acest fruct minune ce face bureți și nimic altceva.

Lavanda Fest a fost locul în care ne-am cunoscut clienții, ne-am împrietenit și am vorbit mult. Am vorbit despre proprietăți, despre creștere, despre semințe de lufa, despre grădini întregi amenajate astfel.

Evenimentul a fost un real succes atât pentru organizatori, cât și pentru cultivatorii de lavandă. Desigur, și pentru noi!

Ne-am bucurat la fiecare întrebare nouă, la fiecare burete nou achiziționat și asta pentru că ne-am câștigat acei adepți ce au grijă de mediul în care trăiesc, acei oameni ce renunță la buretele clasic și îl schimbă cu cel natural, ce renunță la produsele cosmetice cu rol exfoliant pentru piele și le înlocuiesc cu buretele aflat pe marginea căzii.

De la bureți naturali, la produse diverse

Și pentru că tot am fost prezenți la Lavanda Fest de pe Faleza Dunării din Brăila, Prodnat a adus alături mălaiul albastru, cel ce face mămăliga albastră, cel ce are numeroase beneficii.

Și de această dată i-am surprins pe toți, fiind captivați de tot ceea ce am reușit să aducem din țările calde, să aducem de departe acele semințe de porumb albastru sau de Lufa. Și am făcut asta pentru că ne-am dorit ceva diferit, ne-am dorit o agricultură prietenoasă cu mediul, dar și cu sănătatea noastră, produse de o calitate superioară, ne-am dorit inovație de-a dreptul în agricultură și nu neapărat prin echipamente, ci prin produse de bună calitate.

Prodnat este o companie ce practică agricultura românească cu mare drag, cultivator de Lufa și porumb albastru. De aici au luat naștere liniile noastre de producție de bureți naturali, dar și de produse de panificație ce au la bază mălaiul albastru. Ne extindem și spre nișa de produse cosmetice, punând accent pe uleiul de lufa, cel ce are grijă de piele, o hidratează și îi oferă elasticitate și netezime.