Malaiul albastru – inspiratie in bucatarie pentru Oana Adriana Tesoi

Antreprenoriatul este o alegere plina de curaj, mai ales atunci cand ai optiunea de a avea joburi in corporatii stabile. Creativitatea este cuvantul pe care-l asociez eu personalitatii Oanei. Este una dintre primele colaboratoare care a folosit malaiul albastru in prezentarile, trainingurile organizate.

Oana Adriana Tesoi

Cu o activitate dinamica, orientata atat spre aplicatii practice cat si spre teme educative pentru parinti, pentru copii. In cele din urma toti vrem sa mancam sanatos si sa stam cat mai putin in bucatarie!

Prima intalnire cu Oana a fost intr-un grup de Business Networking (More Networking) si a fost suficient sa organizam un prim eveniment la inceputul lunii octombrie 2020!!!

Prima prajitura cu iaurt si malai albastru!

La inceputul acestui an Oana a inceput un adevarat maraton de ateliere de gatit, adevarate evenimente cu prezenta fizica si online! Am fost si eu invitata cu ingredientul mai putin obisnuit, malaiul din porumb albastru!

Atelierul din 12 februarie la care invitat special a fost Chef Cojocaru a avut drept preparat surpriza biscuitii cu lavanda si malai albastru.

Invitatii au fost incantati!

Actiunea a avut ca scop si strangerea de fonduri pentru automatizarea bucatariilor copiilor bolnavi de cancer din centrele Magic Home.