Ceti Marinel este un artist pentru care artele vizuale reprezinta un stil de viata! Ca tehnician nutritionist si pasionata de gatitul cu termomix, alimentele devin acuarele si farfuria este panza de pe sevalet.
Malaiul albastru este pentru Ceti un ingredient bun pentru facut minuni!
“Inainte de epoca Thermomix, cand gateam maxim o omleta si niste paste, nu mi-as fi imaginat ca am sa ajung vreodata sa fac paine cu maia. Si cand am descoperit malaiul albastru, primul gand a fost sa il incerc in paine [….]Malaiul albastru ii da o culoare aparte si un gust mai bogat, pe langa imbogatirea painii d.p.d.v. nutritional.
La fiecare retreat încerc să le ofer participanților experiențe culinare de neuitat, inedite si bineînțeles cât mai sănătoase.
Căutarea rețetelor si prepararea lor de proba, incepe cu luni înainte, tocmai pentru ca sa imi pot pune amprenta personală, sa le modific in asa fel încât rezultatul sa fie WOW