Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII PRODNAT

Minifari SRL, inregistrata in Braila, J09/300/2007, RO21480076, cu sediul in str. Carantina nr 20 si punctual de lucru in sat Baldovinesti str. Morii nr.20, este proprietar al domeniului prodnat.ro si totodata operatorul datelor cu caracter personal pe care le furnizati prin accesarea acestui site. Informatiile de pe acest site sunt la dispozitia utilizatorilor si MINIFARI SRL  este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, asupra designului si a continutului.

Folosirea acestui site, vizitarea si cumpararea de produse,  implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos:

  • Ne rezervam dreptul de a inregistra si stoca informatiile necesare procesarii comenzii pe care doriti sa o plasati. Aceste informatii vor fi folosie in scopul indeplinirii comenzii si pentru realizarea de statistiti si studii de piata interne ale firmei. Informatiile colectate nu vor fi divulgate catre terti, cu exceptia firmelor de curierat si doar cu scopul indeplinirii comenzii. Datele dumneavoastra vor putea fi transmise autoritatilor indreptatite sa faca orice verificari justificate in baza legii.
  • Plasarea unei comenzi online implica accepotarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport;
  • livrarea se face prin curier cu plata ramburs numai dupa confirmarea  disponibilitatii produselor. Comanda online si confirmarea se considera CONTRACT intre furnizor si cumparator
  • livrarea se face in termen de 1-5 zile lucratoare dupa primirea confirmarii disponibilitatii produselor comandate;
  • Aveti dreptul sa renuntati la comanda, sa returnati produsele fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea  acesteia (conform borderoului curierului);

MINIFARI SRL  nu isi asduma responsabilitatea pentru descrierile produselor partenerilor prezentate in magazinul virtual.

MINIFARI SRL isi rezerva dreptul sa completeze, sa modifice orice informatie de pe site-ul prodnat.ro fara vreo notificare catre utilizatori sau terti. Deasemenea MINIFARI SRL poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati, poate aduce limitari de acces anumitori IP-uri fara notificare si fara vreo raspundere.

Utilizarea site-ului se face cu scopul de a vizualiza produsele, informatiile oferite, de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite.

Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele de mai sus este interzisa.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Confidentialitatea datelor personale este foarte importanta pentru noi.

Datele personale introduce de catre cumparator pe formularul de comanda vor fi folosite de MINIFARI SRL  numai in scopul declarant, acela de a finalize livrarea si de a folosi anumite date in realizarea politicilor de marketing.

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. MINIFARI SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Daca utilizatorul constata o accesare neautorizata a contului si a parolei sale de acest site trebuie sa ne  anunte imediat.

In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul prodnat.ro, MINIFARI SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.