Porumbul albastru se apropie de recoltat si drumul lui de la Ferma de legume Iosiflor pana in farfuriile noastre trece prin laboratoarele magice ale colaboratorilor si pasionatilor de bucatarie.

Continutul ridicat de antociani din coaja albastruie a boabelor ofera calitati deosebite produselor in care se foloseste acest ingredient inedit.

paine cu malai si prajitura cu malai albastru si iaurt, gatite in cadrul unui atelier gastronomic online
paine cu malai pregatita in Tichilesti
Fursecuri si cupcekes dietetice din malai albastru – retete marca laboratorul Alfino

Si desigur mamaliguta care poate insoti multe meniuri alese.

Peste afumat cu mamaliguta mov
„Hora” de galbiori cu usturoi si mamaliguta mov

Toate aceste produse reprezinta alternativa unor mancaruri sanatoase care comleteaza aportul de fitonutrienti atat de necesari pentru o imunitate crescuta.

Author admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *