buretele – pregatit pentru a fi folosit (imagine primita de la un client)
pastrarea corecta a buretilor, igienizati, in spatii curate si uscate (imagine primita de la un client)

Foarte importanta este intretinerea corecta a buretilor lufa deoarece acestia sunt de fapt o planta uscata, cu o structura fibroasa. si continut ridicat de celuloza. Asta face ca atunci cand sunt tinuti in medii umede si neaerisite sa dezvolta mucegaiuri, microorganisme. ot sa devina chiar toxici! Structura lor este foarte rezistenta la temperaturi ridicate, deci pot fi igienizati prin spalare cu apa fierbinte!

Chiar daca sunt folositi pentru prima data (abia scosi din ambalajul original) este foarte important sa-i treceti printr-un jet de apa calda sau chiar sa-i spalati.
Persoanele cu pielea mai sensibila este bine ca inainte de folosire sa se asigure ca structura buretelui cu fibra alba sau usor galbuie, formeza o retea de fire curate! Si este foarte important ca aceste personae sa aleaga bureti moi, cu structura densa si fina!


Daca aveti burete din productia proprie, acesta trebuie scuturat de seminte ( invelite intr-o teaca foarte fina), spalat in apa fierbinte, stors si scuturat pentru ca structura sa ramana curata!… ca si cum ar fi crosetata!


Buretele trebuie spalat si uscat dupa fiecare utilizare!

Buretele curat, daca este scufundat in apa, apoi lasat la scus (NU se stoarce), revine la forma initiala, dinainte de folosire!

Author admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *